vereniging Aquarius

Zodra het mogelijk starten wij weer zo snel mogelijk met openbare avonden. Vriendelijk groet Het Bestuur

Hartelijk welkom bij vereniging Aquarius

Vereniging Aquarius heeft tot doel mensen meer bewust te laten worden op spiritueel en paranormaal gebied. De vereniging organiseert hiertoe wekelijks op donderdagavond een openbare avond waar bekende en minder bekende mediums en deskundigen een demonstratie of lezing op paranormaal, esoterisch, filosofisch en cultureel gebied verzorgen. Ook organiseert de vereniging voor haar leden healing- en meditatieavonden en worden er diverse cursussen gegeven.

Met elkaar werken we aan een vereniging die vooral moet blijven stralen, ons streven is dat iedereen die bij ons komt zich op zijn gemak voelt. De vereniging bestaat inmiddels 40 jaar, vooral dankzij de grote inzet van de leden, die met z'n allen zorgen voor een mooie, warme, liefdevolle en gezellige sfeer. De vereniging verricht haar werkzaamheden zonder winstoogmerk. Zij is geen kerkgenootschap, religieuze gemeenschap of sekte. Het maakt voor de vereniging geen verschil of haar leden tot een kerkgemeenschap behoren of niet godsdienstig zijn.

Wij nodigen u van harte uit voor een nadere kennismaking op één van onze avonden. De zaal is open om 19.30 uur en begint omn 20.00 uur. Om 22.15 uur sluiten de bijeenkomst af. Entree kost 4 euro voor leden en niet leden 7 euro. Een liefdevolle groet namens het gehele bestuur 

Het Bestuur