extra bericht!!!

Donderdagavond 14 november komt Loes van Loon. Zij leest foto's van overledenen.
Entreeprijs € 3.50 voor leden en € 6.50 voor niet leden. Iedereen is van harte welkom.
Zaal open om 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur.

Cursussen en Workshops

Vereniging AQUARIUS

KLANKLIG (DREAMTIME) CONCERT  ZONDAG
24NOV 2019

Aanvang 14:00 uur, (zaal open 13:30 uur)
LET OP! Neem een matje en/of luchtbed mee en een dekentje/slaapzak

Kosten 25 euro p/p, te betalen bij opgave


DREAMTIMEHEALING LIGCONCERT onder begeleiding van Anne en Jacinta, al jaren de beste dreamtimehealing begeleiders van de BENELUX! Zij zullen ons meenemen in een muzikaal ligconcert waarin met de helende klanken van o.a. didgeridoo’s, sjamanentrommels en zeer veel andere (eigen) gemaakte instrumenten zal worden gewerkt. Dit is absoluut het toppunt van ontspanning en kan zeer helend en verhelderend voor een ieder werken!

http://www.healingconcerten.nl/Vincent_131.JPGWat is een Klankhealing Concert?
Reizend op de golven van de frequenties uitlopend in de klank van de stilte.......
Een uitnodiging voor een innerlijke reis.
Een Klankhealing Concert vindt zijn oorsprong in een aantal tradities van oude culturen. De kennis van klanken, ritmes en rituele gezangen was een essentieel bestanddeel van de (genezing) rituelen van o.a. de Aboriginals, Sjamanen en Tibetanen.
De kracht en de helende kwaliteiten van de klanken worden de laatste jaren weer meer (h)erkend en ook toegankelijker.
Tijdens een Klankhealing Concert lopen wij tussen de deelnemers door en bespelen wij diverse inheemse instrumenten van over de hele wereld. Deze instrumenten nodigen je uit om met je totale wezen te luisteren en te voelen.
Wij gebruiken o.a. de didgeridoo's uit Australië, sjamanentrommels, klankschalen uit Tibet, Chinese gong, water-phone uit Hawaï, rainsticks, ratels en diverse andere instrumenten. Daarbij maken wij ook gebruik van de stem, boventonen en intuïtieve healing.

Klank als helende kracht.
De klanken en trillingen brengen ontspanning en verzachting voor lichaam, geest en ziel. De klank heeft een directe toegang tot de ziel. Daar vind hij een onmiddellijke weerklank omdat ieder mens klank heeft in zichzelf.
Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje en even niets moet wordt de aandacht naar binnen gekeerd. En kan je ervaren hoe de klanken en trillingen (resonantie) op je inspelen en je uitnodigen om te luisteren naar jouw innerlijke boodschap. De juiste intentie en frequentie zorgen voor een weldadige ervaring. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Het energieveld dat ontstaat brengt je in de gelegenheid om (weer) in harmonie met jezelf en je omgeving te komen. Of het kan de balans en harmonie in jezelf versterken.WORKSHOP SCHEDELRAND MASSAGE

Zondag 2020
De workshop start om 13:00 uur en duurt gemiddeld tot 16:00 uur.

Wat is schedelrandmassage?
Het is een heel ontspannende massage die letterlijk langs de schedelrand gaat. Ook daar zitten aanhechtingspunten (pezen) van de spieren die flink gespannen kunnen zijn . Deze massage helpt om te ontspannen. Hij is trouwens ook prima in te passen in je eigen praktijk en uit te breiden met bv nek en rug massage. Je zult daar je eigen weg en manier in vinden al je er mee aan de slag gaat.
We hebben deze workshop een maximum van 20 deelnemers.

Workshopleiding:
Jannie Plant, 65 jaar, moeder van 3 dochters en oma van 3 kleinkinderen. Al jaren actief in het spirituele, mediamiek en al jaren ervaren in geven van diverse workshops/consulten/healing.

Wat zijn de kosten ?
De kosten zijn inclusief koffie/thee 30 euro voor leden Aquarius en 40 euro voor niet leden.

Ik wil deelnemen aan de workshop, hoe doe ik dat ?
Opgave en/of vragen voor de workshop:
Via website Aquarius of op de openbare avonden bij Aquarius!!!
Website: http://verenigingaquarius.blogspot.nl/
============================================================
CURSUS PARANORMALE INTUITIEVE ONTWIKKELING ( PIO)


CURSUS PARANORMALE INTUITIEVE ONTWIKKELING
`Ik geef de cursussen op dezelfde wijze als ik de medium avonden en privéconsulten geef, gebundeld en gecoacht door mijn gidsen en die van de groep. Het is vooral een cursus waar véél geoefend gaat worden, je krijgt wel wat theorie mee, maar het meeste leer je gewoon in de praktijk, mét en van elkaar! Een ieder heeft een lijntje met Boven, we gaan spelenderwijs ontdekken hoe die van jou is en waar je nog verdieping/focus in kan gebruiken. Het is een veelzijdige cursus, waarbij niet alleen met energie van levenden en overledenen gewerkt gaat worden, maar ook met o.a. kleuren, openen-afsluittechnieken, de band met je gids(sen) aanscherpen, waar liggen jouw talenten op helderziend/horend voelend-heid, wat zijn de valkuilen, medium ethiek (wat kan wel en niet) en nog heel veel meer! Je hoeft echt geen medium te willen zijn om deze cursus te volgen, je moet alleen durven vertrouwen, durven blunderen en houden van veeeeeel en leuke oefeningen!
Harte groet Ilse`


WORKSHOP HEALEN


Workshop Healen deel 1 en 2  kan ik dat?
DE WORKSHOP HEALEN IS OM EEN IEDER DIE GEINTRESEERD IS TE LATEN KENNISMAKEN MET DIVERSE VORMEN VAN HEALEN, O.A. DOOR HEALEN VIA DE GEEST, HEALEN OP AFSTAND EN 1 OP 1.
WAT GAAN WE DOEN?
Je zal een stukje kennis meekrijgen over aura, chakra;s en hoe je te openen en vooral ook weer af te sluiten schoon te maken. Hoe werkt het doorgeven van energie, we laten je kennismaken met diverse manieren van Healen. Te denken valt aan Healen direct via de geest, Healen op afstand, Healen 1 op 1 en nog veel meer.
 We willen de groep niet te groot maken, max 6 deelnemers per workshop. Dit zodat jullie uitgebreide aandacht krijgen tijdens deze interessante middag. En zoals altijd is de workshop inclusief koffie/thee en wat lekkers (je wordt echt in de watten gelegd! ;)
Workshopleiding:
Leny Koopmans en Ilse Oehlenschlager bundelen hun krachten! Beiden medium en healers en mooie doorgeefluiken voor Boven, beiden op hun eigen unieke wijze.


ADRES WORKSHOP

Leerdamhof 360 Zuidoost

AUTO:

Gratis parkeren in omgeving!

Tom Tom Leerdamhof 360, 1108 CG Amsterdam Zuid-Oost


Ik wil deelnemen aan de workshop, hoe doe ik dat ?
Opgave en/of vragen voor de workshop: 
je kan je vast laten plaatsen op de wachtlijst :
verenigingaquarius@gmail.com


WORKSHOP TRANSFORMATIE  


Transformatie begeleiding Ilse Oehlenschlager
Wat is het transformatie workshop?


 DE WORKSHOP TRANSFORMATIE STELT ALS HET WARE DE REIS VAN DE ZIEL DOOR HET LEVEN VOOR. ONDERWEG DOE JE VEEL INZICHTEN OP OVER DE MANIER WAAROP JE FUNCTIONEERT, WAT JE KWALITEITEN ZIJN EN WAT JE KUNT LOSLATEN EN TRANSFORMEREN! ABSOLUUT EEN NIEUWE TIJDSGEDACHTE!!!


Het Transformatiespel is een aangenaam, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen leven en eventueel stappen te zetten tot verandering.
Aan de hand van een voor jouw actueel thema of belangrijke vraag onderzoek je hoe je in het leven staat. Je doet dat, onder deskundige begeleiding, in een kleine groep( 4 deelnemers) met behulp van het transformatiespel. Het transformatiespel kan je helpen op een andere en nieuwe manier naar jezelf en je eigen leven te kijken.


Voorbeelden van thema´s:


Balans werk-privé, relatie, belemmeringen loslaten, grenzen leren stellen, balans vinden, eigen kracht ervaren, inzicht in valkuilen en kwaliteiten. Maar natuurlijk gaan wij eerst kijken welk thema voor jou het meest speelt.We hebben per workshop een maximum van 4 deelnemers. Onze ervaring leert dat de samenstelling van de groep niet voor niks die samenstelling is. Je hebt elkaar altijd wat te geven (en ontvangen!)
Ethiek is voor ons belangrijk, net als een veilige en respectvolle omgeving. We spreken daarom altijd af dat wat er tijdens de workshop gedeeld wordt, ook binnen de groep blijft!
Wat zijn de kosten ?
DE WORKSHOP TRANSFORMATIESPEL START OM 13 UUR EN DUURT GEMIDDELD TOT 16:30 UUR. DE KOSTEN ZIJN INCLUSIEF LUNCH/KOFFIE&THEE 


ADRES WORKSHOP

Leerdamhof 360 Zuidoost

AUTO:

Gratis parkeren in omgeving!

Tom Tom Leerdamhof 360, 1108 CG Amsterdam Zuid-OostIk wil deelnemen aan de workshop, hoe doe ik dat ?
Opgave en/of vragen voor de workshop
Je kan je laten plaatsen op de interesse lijst: