i

In de maanden juli en augustus zijn wij met vakantie.
Iedereen een fijne spirituele vakantie toegewenst. We beginnen weer op donderdagavond 5 september met Gertien v/d Gracht aan de hand van foto's van overledenen.

Cursussen en Workshops


CURSUS PARANORMALE INTUITIEVE ONTWIKKELING ( PIO)


CURSUS PARANORMALE INTUITIEVE ONTWIKKELING
`Ik geef de cursussen op dezelfde wijze als ik de medium avonden en privéconsulten geef, gebundeld en gecoacht door mijn gidsen en die van de groep. Het is vooral een cursus waar véél geoefend gaat worden, je krijgt wel wat theorie mee, maar het meeste leer je gewoon in de praktijk, mét en van elkaar! Een ieder heeft een lijntje met Boven, we gaan spelenderwijs ontdekken hoe die van jou is en waar je nog verdieping/focus in kan gebruiken. Het is een veelzijdige cursus, waarbij niet alleen met energie van levenden en overledenen gewerkt gaat worden, maar ook met o.a. kleuren, openen-afsluittechnieken, de band met je gids(sen) aanscherpen, waar liggen jouw talenten op helderziend/horend voelend-heid, wat zijn de valkuilen, medium ethiek (wat kan wel en niet) en nog heel veel meer! Je hoeft echt geen medium te willen zijn om deze cursus te volgen, je moet alleen durven vertrouwen, durven blunderen en houden van veeeeeel en leuke oefeningen!
Harte groet Ilse`

Cursus deel 2 begint in januari 2019, onder leiding van Ilse Oehlenschlager. Er kunnen 12 deelnemers deelnemen, dus geef je snel op. De cursus wordt gehouden in het Wijkservicecentra "Hoekhuis", Fizeausstraat nr 3, 1097 SC Watergraafsmeer, Amsterdam. De kosten zijn voor leden 100 euro en voor niet leden 125 euro. Voor 31 december moet de betaling binnen zijn op de rekening van vereniging Aquarius. Rekening nummer IBAN   NL24INGB0004936015.  onder vermelding PIO deel 2 2019  De cursus bestaat uit 6 lessen. U kunt in overleg gespreid betalen. U kunt zich opgeven via de site van vereniging Aquarius, Stuur een mail met naam, telefoon of mobiel nummer en email adres. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Of bel met Rietje mobiel 06-20483603.

Datum maandag 14 januari - 28 januari - 18 februari - 25 februari - 11 maart - 25 maart   zaal open om 19.15 uur het begint om 19.30 uur tot 22.15 uur 

WORKSHOP HEALEN


Workshop Healen deel 1 en 2  kan ik dat?
DE WORKSHOP HEALEN IS OM EEN IEDER DIE GEINTRESEERD IS TE LATEN KENNISMAKEN MET DIVERSE VORMEN VAN HEALEN, O.A. DOOR HEALEN VIA DE GEEST, HEALEN OP AFSTAND EN 1 OP 1.
WAT GAAN WE DOEN?
Je zal een stukje kennis meekrijgen over aura, chakra;s en hoe je te openen en vooral ook weer af te sluiten schoon te maken. Hoe werkt het doorgeven van energie, we laten je kennismaken met diverse manieren van Healen. Te denken valt aan Healen direct via de geest, Healen op afstand, Healen 1 op 1 en nog veel meer.
 We willen de groep niet te groot maken, max 6 deelnemers per workshop. Dit zodat jullie uitgebreide aandacht krijgen tijdens deze interessante middag. En zoals altijd is de workshop inclusief koffie/thee en wat lekkers (je wordt echt in de watten gelegd! ;)
Workshopleiding:
Leny Koopmans en Ilse Oehlenschlager bundelen hun krachten! Beiden medium en healers en mooie doorgeefluiken voor Boven, beiden op hun eigen unieke wijze.


ADRES WORKSHOP

Leerdamhof 360 Zuidoost

AUTO:

Gratis parkeren in omgeving!

Tom Tom Leerdamhof 360, 1108 CG Amsterdam Zuid-Oost


Ik wil deelnemen aan de workshop, hoe doe ik dat ?
Opgave en/of vragen voor de workshop: 
je kan je vast laten plaatsen op de wachtlijst :
verenigingaquarius@gmail.com


WORKSHOP TRANSFORMATIE  


Transformatie begeleiding Ilse Oehlenschlager
Wat is het transformatie workshop?


 DE WORKSHOP TRANSFORMATIE STELT ALS HET WARE DE REIS VAN DE ZIEL DOOR HET LEVEN VOOR. ONDERWEG DOE JE VEEL INZICHTEN OP OVER DE MANIER WAAROP JE FUNCTIONEERT, WAT JE KWALITEITEN ZIJN EN WAT JE KUNT LOSLATEN EN TRANSFORMEREN! ABSOLUUT EEN NIEUWE TIJDSGEDACHTE!!!


Het Transformatiespel is een aangenaam, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen leven en eventueel stappen te zetten tot verandering.
Aan de hand van een voor jouw actueel thema of belangrijke vraag onderzoek je hoe je in het leven staat. Je doet dat, onder deskundige begeleiding, in een kleine groep( 4 deelnemers) met behulp van het transformatiespel. Het transformatiespel kan je helpen op een andere en nieuwe manier naar jezelf en je eigen leven te kijken.


Voorbeelden van thema´s:


Balans werk-privé, relatie, belemmeringen loslaten, grenzen leren stellen, balans vinden, eigen kracht ervaren, inzicht in valkuilen en kwaliteiten. Maar natuurlijk gaan wij eerst kijken welk thema voor jou het meest speelt.We hebben per workshop een maximum van 4 deelnemers. Onze ervaring leert dat de samenstelling van de groep niet voor niks die samenstelling is. Je hebt elkaar altijd wat te geven (en ontvangen!)
Ethiek is voor ons belangrijk, net als een veilige en respectvolle omgeving. We spreken daarom altijd af dat wat er tijdens de workshop gedeeld wordt, ook binnen de groep blijft!
Wat zijn de kosten ?
DE WORKSHOP TRANSFORMATIESPEL START OM 13 UUR EN DUURT GEMIDDELD TOT 16:30 UUR. DE KOSTEN ZIJN INCLUSIEF LUNCH/KOFFIE&THEE 


ADRES WORKSHOP

Leerdamhof 360 Zuidoost

AUTO:

Gratis parkeren in omgeving!

Tom Tom Leerdamhof 360, 1108 CG Amsterdam Zuid-OostIk wil deelnemen aan de workshop, hoe doe ik dat ?
Opgave en/of vragen voor de workshop
Je kan je laten plaatsen op de interesse lijst: