vereniging Aquarius


Aquarius is nu online. Kijk op "Aquarius Amsterdam digitaal" op Facebook.

Lenteweekeind Diessen
Spiritueel lenteweekeind Diessen 2021
tijdens Hemelvaart
Thema: Yin Yang


In mei organiseren we weer een fantastisch spiritueel lenteweekeind. Het is altijd tijdens het hemelvaart weekend. Net als voorgaande jaren hopen we op een heerlijk samenzijn, spiritueel actief en genieten voor eenieder! Als alle deelnemers bekend zijn organiseren we een kennismakingsavond waarop het programma bekend gemaakt zal worden. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol. U kunt alleen nog op de wachtlijst !!!!!

In verband met de te boeken grootte van de accommodatie verzoeken wij U vriendelijk, indien U verzekerd wilt zijn van een plaats, zich voor eind september a.s. op te geven en een aanbetaling te doen van € 50,-. Pas na ontvangst van deze aanbetaling is uw reservering geldig! Betaling ineens is natuurlijk ook mogelijk. Tevens kunt u het bedrag in overleg met onze penningmeester gespreid betalen. Let wel: het totale bedrag moet uiterlijk 31 maart 2021 in ons bezit zijn. U kunt het bedrag storten op IBAN-rekeningnummer NL 48 INGB 000 811 53 40 t.n.v. Vereniging Aquarius o.v.v. ‘Lenteweekeind 2021’.

Ook in 2021 gaan we weer naar groepsaccommodatie De Nieuwe Erf in Diessen (Brabant). Deze locatie is een waardig verblijf voor onze vereniging, die kwaliteit voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel heeft staan. De activiteiten die worden georganiseerd bieden ons inziens voor elk wat wils. En geven eenieder veel vrijheid om de dagelijkse beslommeringen even van zich af te werpen en tot rust te komen, maar geven toch veel  mogelijkheden tot bezinning en innerlijke en spirituele groei. Voor informatie over de locatie De Nieuwe Erf klikt u hier. Wij maken gebruik van de accommodatie "Groot Genoegen"

De prijs (nog onder voorbehoud ) voor het weekeind is € 220,- voor leden en € 245,- voor niet-leden, voor een tweepersoons kamer. Dit is all-in, dus inclusief lakens en handdoeken, volpension, koffie/thee en versnaperingen. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Voor een √©√©npersoonskamer betaalt u een toeslag van € 25,-. Helaas zijn deze al geboekt

Bij aanmelding gaat u ook akkoord met onze annuleringsregeling: bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van het weekeind betaalt u de volledige deelnemersprijs.