vereniging Aquarius

Zodra het mogelijk starten wij weer zo snel mogelijk met openbare avonden. Vriendelijk groet Het Bestuur

Lenteweekeind Diessen
Spiritueel lenteweekeind Diessen 2022
tijdens Hemelvaart
Thema: Troost en helingIn mei organiseren we weer een fantastisch spiritueel lenteweekeind. Het is altijd tijdens het hemelvaart weekend. Net als voorgaande jaren hopen we op een heerlijk samenzijn, spiritueel actief en genieten voor eenieder! Als alle deelnemers bekend zijn organiseren we een kennismakingsavond waarop het programma bekend gemaakt zal worden. Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol. 

Het thema is troost en heling.
Het afgelopen jaar en wat er dit jaar nog gaat komen  heeft ons duidelijk gemaakt, dat er geen zekerheden zijn in dit leven. We hebben allemaal verliezen geleden; op het gebied van gezondheid, familie, vrienden, de vereniging. Maar ook wat verwachtingen betreft. Sommige mensen hebben ons teleurgesteld, sommige hebben onze verwachtingen misschien overtroffen. Maar vast staat, dat we teruggeworpen zijn op onszelf.
Diessen zal in het teken staan van acceptatie van wat ons overkomen is en ons vermogen om dat om te zetten in kracht, heling en liefde.
Het definitieve programma zal ergens in de loop van het komende jaar uitgewerkt worden, maar een aantal onderdelen is inmiddels bekend.
-meditatie van Carla Baijards
-klankschaal healing/meditatie van Jeroen Nijland
-waarnemingen door Monique van Haastrecht
-workshop(s) Henny van Geldorp
-een soort leden voor leden
-muziek Thijs Oehlenschlager
Natuurlijk zal ook het luchtige element niet ontbreken. Hoe dat ingevuld gaat worden is nog niet duidelijk


In verband met de te boeken grootte van de accommodatie verzoeken wij U vriendelijk, indien U verzekerd wilt zijn van een plaats, zich voor eind september a.s. op te geven en een aanbetaling te doen van € 50,-. Pas na ontvangst van deze aanbetaling is uw reservering geldig! Betaling ineens is natuurlijk ook mogelijk. Tevens kunt u het bedrag in overleg met onze penningmeester gespreid betalen. Let wel: het totale bedrag moet uiterlijk 31 maart 2022 in ons bezit zijn. U kunt het bedrag storten op IBAN-rekeningnummer NL 48 INGB 000 811 53 40 t.n.v. Vereniging Aquarius o.v.v. ‘Lenteweekeind 2022’. Vergeet je naam niet te  vermelden

Ook in 2022 gaan we weer naar groepsaccommodatie De Nieuwe Erf in Diessen (Brabant). Deze locatie is een waardig verblijf voor onze vereniging, die kwaliteit voor een betaalbare prijs hoog in het vaandel heeft staan. De activiteiten die worden georganiseerd bieden ons inziens voor elk wat wils. En geven eenieder veel vrijheid om de dagelijkse beslommeringen even van zich af te werpen en tot rust te komen, maar geven toch veel  mogelijkheden tot bezinning en innerlijke en spirituele groei. Voor informatie over de locatie De Nieuwe Erf klikt u hier. Wij maken gebruik van de accommodatie "Groot Genoegen"

De prijs (nog onder voorbehoud ) voor het weekeind is € 220,- voor leden en € 245,- voor niet-leden, voor een twee/drie persoons kamer. Dit is all-in, dus inclusief lakens en handdoeken, volpension, koffie/thee en versnaperingen. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Voor een √©√©npersoonskamer betaalt u een toeslag van € 25,-. Helaas zijn deze al geboekt