Richtlijnen

 

Iedereen is van harte welkom bij vereniging Aquarius op de openbare paranormale avonden de minimale leeftijd is 16 jaar.

 

Om 19.30 uur gaat de zaal open, 20.00 uur sluit de deur. Als je  te  laat bent wacht in de hal, of neem plaats achter in de zaal. Om 21.00 uur is er 15 minuten pauze,  na afloop om ongeveer 22.15 uur is er de afsluiting en is het afgelopen.

De pauze is het moment om iets te drinken te halen en/of gebruik te maken van het toilet. Het gebruiken van alcohol en drugs tijdens de paranormale avonden is niet toegestaan. Het nuttigen van meegenomen drinken tijdens de paranormale avonden wordt niet op prijs gesteld. Een drankje kan voor aanvang en tijdens de pauze gekocht worden aan de bar.

 

Gun het medium zijn/haar pauze (dus even geen vragen, tenzij het medium het aangeeft ). Het is een teken van respect, zowel voor de andere bezoekers als het medium, ook te luisteren naar de boodschappen die anderen krijgen zonder er doorheen te fluisteren. Misschien valt er nog wel wat te leren uit die boodschap. En het werkt voor het medium een stuk rustiger. Het medium kan maar een bepaald aantal boodschappen geven. Helaas kunnen wij niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt. Wij moeten om 22.15 uur afsluiten, opruimen en de tafels en stoelen terug plaatsen.

 

 

Per persoon mag één foto of voorwerp op de mediumtafel worden neergelegd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor foto’s of voorwerpen die achter blijven.

Wij verzoeken iedereen de mobiele telefoon uit te zetten. Wij zijn terug te vinden voor meer info bij Facebook. https://www.facebook.com/vereniging . En bij verenigingaquarius@gmail.com onze website. Voor info bel Rietje 062043603